Pagina principala
Informatii
Internationalizarea
pROgrame KDE/Qt
Download
Documentatii
Despre LKR
Contact
Resurse
Harta site-ului

Informatii de contact

Responsabili Linux-KDE Romania

Claudiu Costin claudiuc@kde.org
administrare site Linux-KDE Romania, sef echipa de traducere KDE
Cristian Tibirna tibirna@kde.org
core developer KDE
Florin Boariu boariu@gmx.net
sef echipa de traducere KDE

Lista de discutii a traducatorilor romani de KDE

Traducatorii romani de KDE au la dispozitie o lista de discutii prin intermediul careia munca de traducere este coordonata eficient. Astfel, membrii ei pot fi la curent cu ultimele schimbari, actualizari ale sistemului de lucru si a documentatiilor.

Vechea lista de discutii de la YahooGroups este acum inchisa deoarece a fost invadata de spam si cei de la Yahoo nu fac mai nimic sa stopeze acest lucru. Vechile mesaje le gasiti la:
   http://www.yahoogroups.com/group/ro-kde/

Liste de discutii KDE

Proiectul international KDE are multe liste de discutii. Aici sint mentionate numai cele mai importante. Mesajele mai vechi le gasiti in arhiva listelor de discutii. Iata adresele listelor de discutii:

Pentru a subscrie la listele de mai sus scrieti in cimpul subject: al e-mail-ului dumneavoastra: subscribe "adresa dumneavoastra de e-mail". Lasati corpul mesajului gol.

Observatii:

  1. Nu includeti semnaturi personale sau alte lucruri care ar putea induce in eroare server-ul de liste de discutii care va proceseaza automat cererea.
  2. Nu trimiteti e-mail-ul in format HTML
  3. Nu este necesara scrierea adresei de e-mail daca doriti sa primiti e-mail-urile pe adresa de la care ati trimis cererea de subscriere.